*
  • Αρχική
  • Forum
  • Βοήθεια
  • Αναζήτηση
  • Σύνδεση
  • Μέλη
TravelForum.gr > Forum > Ταξιδιωτικά ρεπορτάζ και εμπειρίες > Ήπειρος (Συντονιστής: xuzam) > Θεσπρωτία - Πισίνα (Σύβοτα)
*

Πληροφορίες χρήστη

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σεπτέμβριος 08, 2010, 15:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Αναζήτηση

Σύνθετη αναζήτηση

Δικαιώματα

.
Σελίδες: [1]   Κάτω
« προηγούμενο επόμενο »
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Θεσπρωτία - Πισίνα (Σύβοτα)  (Αναγνώστηκε 11460 φορές)
gr-traveler
Διαχειριστής
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Θεσπρωτία - Πισίνα (Σύβοτα)
« στις: Αύγουστος 30, 2007, 05:05 »

Από το όνομα της παραλίας μπορεί κανείς να υποπτευθεί και το χρώμα των νερών της. Τα ανοιχτογάλανα νερά σ' αυτή την παραλία (τοποδείκτης) μου θύμισαν το Βουτούμι στους Αντίπαξους μόνο που εδώ σπάνε τη μονοτονία πού και πού κάποιες ομάδες θαλάσσιων φυτών που ξεχωρίζουν σαν μεγάλες σκούρες κηλίδες. Το μεγαλύτερο μέρος της πάντως είναι πεντακάθαρο ανοιχτό γαλάζιο.

Η παραλία Πισίνα στα Σύβοτα

Δυστυχώς η ώρα της ημέρας και οι φωτιστικές συνθήκες σε συνδυασμό με τη φωτογραφική μου απειρία (μόλις πήρα μια Olympus E-510 και ακόμα τη μαθαίνω), δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σωστά τα χρώματα στις φωτογραφίες. Πήγα με μικρό φουσκωτό και δεν είχα καν παπούτσια μαζί μου για να σκαρφαλώσω σε κάποιο πιο ψηλό σημείο ώστε να έχω μια καλύτερη λήψη. Ελπίζω κάποιος από τους συμφορουμίτες μας να πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα και να μας ανεβάσει καμιά εικόνα.

Αριστερά, υπάρχει ένα πιο ήσυχο μικρό κομμάτι της παραλίας

Οι περισσότεροι όμως προτιμούν το δεξί τμήμα της παραλίας

Στην Πισίνα πάει κανείς μόνο με καραβάκι γιατί βρίσκεται στο μεγαλύτερο από τα τρία ακατοίκητα νησιά των Συβότων. Η παραλία δεν είναι αρκετά μεγάλη όπως βλέπετε και στις εικόνες αλλά ούτε και μικρή. Εδώ έρχονται σκάφη που κάνουν κρουαζιέρες από τα Σύβοτα αλλά μπορείτε να νοικιάσετε και μόνοι σας, στο λιμάνι.

Αυτές οι δύο εικόνες πλησιάζουν κάπως το χρώμα των νερών της "Πισίνας". Με μια ελαφρά πράσινη απόχρωση στην άκρη και ανοιχτό γαλάζιο πιο μέσα

.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 03, 2008, 05:53 από gr-traveler » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  
« προηγούμενο επόμενο »

Μεταπήδηση σε:  

.

e-kapnisma.gr
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc